söndag 26 april 2009

Nya Grejer

Solen har verkligen bombaderat oss med sina värmande strålar i helgen. All snö i byn är borta och gräsmattorna ska påbörja sin metaformos till härligt gröna. Studsmattan är framtagen till barnens stora glädje och delar av gräsmattan redan krattad. Tro det eller ej, men så ser det alltså ut i västjämtland i slutet av april.





I fredags när jag fick lite tid över på jobbet gick jag till slöjdsalen och gjorde en ny torkställning till mina epoxyflugor. Inte alls avancerat och klädnyporna finns i vilken Ica-affär som helst. Ibland kan den enklaste lösningen vara den bästa.



Jag har också utvecklat min facettstreamer. Nu får jag till lite vobblande gång på den. Jag har fått lite goda råd av flugbindaren Leif Örtenholm. ( http://www.artonhook.com ) Tack !



Det jag har gjort är att jag har slimmat vingen, alltså gjort den tunnare. Jag ska göra en med en ännu tunnare vingen för att ytterligare förbättra gången.

Nu återstår tre arbetsdagar innan jag sätter mig i bilen för vidare färd mot Norge och öringfiske. Fy tusan, vad härligt det ska bli.

Inga kommentarer: